Ke snídani si nejraději dám…
Má pracovní rána jsou většinou hektická, ale velmi rád si dám cereálie s mlékem či čerstvé pečivo se šunkou a džus. Protože bez řádné energie to nejde.
Jak vypadá můj běžný pracovní den:
Každý můj pracovní den je velice odlišný od toho předešlého. Ale vždy začíná kontrolou e-mailové schránky s následnou přípravou restaurace před otevřením. Jsou určité dny, kdy se převážně zabývám vyhodnocováním výsledků za uplynulý měsíc a plánováním směn. A také nemohu opomenout ani dny, kdy jsem v provozu a starám se o naše hosty.
Co mě na mé profesi/oboru baví a co mě zlobí…
Musím konstatovat, že mě na mé práci baví mnoho věcí. Nejvíce se mi líbí rovnováha mezi volností a odpovědností. Baví mě rozvíjet ostatní lidi, a především souhlasím s naší firemní kulturou, kde nic není nemožné.
V neposlední řadě rád komunikuji s našimi hosty.
A co mě zlobí? Tohle je pro mě opravdu těžká otázka, protože moje práce je tak různorodá, plná energie a rozmanitosti, že není nic, co by mě vyloženě zlobilo. I když občas nejsme kamarádi s technikou, ale to bude chyba jinde :).
Na co bych vás aktuálně pozval do Burger King?
Rozhodně bych Vás pozval na legendární Whopper či aktuální promo QUARTER POUND KING a SPICY QUARTER POUND KING s bacon cheese nuggets.
Jaké máme novinky a plány na rok 2019:
Novinek je nachystaných spoustu, ale můžete se určitě těšit na novou nabídku snídaňového menu a nebo nové příchutě do oblíbeného shaku.
…
Snídali jsme s:
Danielem Šimáčkem
– General Manager Burger King OC Central Kladno –
Sdílejte: